Primul meu personaj oc!

Sahara Safari, primul meu personaj pe care l-am creat, are o poveste... destul de controversată. 
Totul a început de când avea 7 ani și mama ei (care o îngrijea de una singură, deoarece tatăl ei murise in război, pe când ea înca nu se născuse) fusese luată drept sclavă de către niște milionari care călătoreau pe mare și făceau trafic de oameni de culoare din Africa. Sahara a reușit să scape, dar copilăria și-a petrecut-o mai mult pe fugă. După ce a locuit 2 luni în ruinele satului devastat, unde locuise pâna acum, a fost găsită de un cuplu de turiști albi care treceau cu Jeep-ul prin apropiere. 

Aceștia au luat-o să locuiască cu ei în Boston, dar cealaltă fiică a lor, Annelisse, o mică fetișcană rasfatata, a incercat mereu sa o faca pe Sahara sa regrete ca exista. Ea a incercat de mai multe ori sa fuga de acasa, sfarsind mereu in a fi pedepsita, insa la varsta de 17 ani, a reusit sa fuga definitiv in New York, unde si-a descoperit noua ei pasiune: calatoritul. Toti banii pe care ii facea muncind la gradina zoo din centrul orasului, ii cheltuia pe bilete de tren sau de autobuz. 

Acum, ajunsa la varsta de 21 de ani, a calatorit in tari din Asia, precum Arabia Saudita, China, Mongolia, India, Indonesia, precum si alte tari din alte continente, dar in special din Asia, deoarece panoramele si traditiile tarilor asiatice, au uimit-o in mod deosebit.

Pe langa hobby-ul de a calatori, Saharei ii mai place si sa fotografieze natura, panorame urbane si animale in habitatul lor natural. Culorile ei preferate sunt bej si galben mustar, mancarea preferata este sushi, animalul preferat este elefantul, iar animalul ei de companie este un cameleon pe nume Rosie.

By Bianca...

Comentarii