Desenele mele desenate cu tableta grafică

Hei salut, art lovers! În postarea de astăzi vă voi arăta desenele mele făcute cu frumoasa mea Tabletă Wacom pe care am primit-o de la minunatul meu unchi. (Vă rog, vizitați-i site-ul despre design interior).

Deeci, aici e prima dată când am încercat tableta, nu e cel mai bun desen al meu, dar nu a fost un proiect serios sau ceva, am încercat doar să mă obișnuiesc cu tableta.Oook, aceasta este o fată care plânge în pădure lol. Pur și simplu nu mi-au ieșit ochii și i-am făcut închiși, mi se părea mult mai ușor. E amuzant cum noi, artiștii, improvizăm atunci când nu știm cum să desenăm ceva. Gen "trucul" de a desena oamenii cu mâinile în spate, pentru că nu știm să desenăm mâini, lol. Background-ul e doar o poză pe care am găsit-o pe Google și am blurat-o, dacă vă întrebați.Aceasta este o fată roșcată drăguță. Modul în care am colorat-o îmi amintește de Phineas și Ferb, hehe. În fine, în acest desen am încercat un stil mai cartoony, și, mi-a ieșit mai bine decât mă așteptam.Următorul desen e un portret foarte colorat, DOAR colorat de mine. Lineart-ul e făcut de o artistă foarte bună de pe Facebook numită Sasha. Îmi place mult cum a ieșit, felul în care culorile s-au amestecat în ochii ei e partea mea preferată.Ok, acest desen nu e preferatul meu... e ok, presupun. NU E PERFECT, dar, trebuie să recunosc că am fost destul de fericită de cum a ieșit când l-am terminat. Dar acum nu sunt prea impresionată... DE FAPT, am făcut desene mai bune ca ăsta, ok? Lol, trebuie să mă calmez.Șii, ultimul dar nu cel din urmă este un fan-art pentru Marina And The Diamonds, una din cântărețele mele preferate, și, nu arată chiar la fel, dar e drăguț.
Ei bine, asta e tot pentru această postare, destul de scurtă, dar sper că v-a plăcut, după părerea mea, e destul de plictisitoare, pentru că nu am multe desene făcute cu tableta mea grafică, dar sper să fac mai multe în viitorul apropiat.

Din nou, sper că v-a plăcut, și vă voi vedea în curând, și nu uitați, nu vă lăsați de pasiunile voastre (arta, în cazul nostru)!

P.s.: Vă rog, dacă vreți să postați desenele mele undeva, (vă rog) să îmi dați credit.

Șiii, vă voi lăsa cu pisica mea frumoasă, Bizu :DPa-paaaaa

By Bianca

Comentarii